DutchEnglishTurkishArabicPolishSpanish

“Ik heb een super kraamweek achter de rug dankzij de kraamverzorgster Naima van team so cute.
Ik ben zeer tevreden, zij heeft mij in alles gesteund en geholpen waar nodig was. Echt een topper! ♥️

Anissa

“Ik had een super kraamverzorgster! ze deed alles in huis, ze speelde gezellig met Bryan. ze kwam met goeie advies. Ze was in voor een gezellig meiden gesprek. Ze gaf je echt een vriendinnen gevoel! dus ik ben zeeerrr enthousiast over So Cute!!!❤”

Ashley de Vries – Zwanenburg

Ashley de Vries – Zwanenburg

Beste kraamverzorger die je kan krijgen… Ontzettend goed uitleg voor nieuwe mama’s… en heel goed werk opgeleverd.. en heel erg behulpzaam met heel je huis, Kind en met de kraamvrouw… zeer een aanrader💪💪❤️

Merve

Lieve Mariam,
Wat zijn de dagen voorbij gevlogen.
Je bent een dame met een hart op de juiste plek.
Je hebt ons goed bijgestaan zowel met woorden als met je gezelligheid.
We zullen je missen XXX

Fatima – Den Haag – 05-01-2021

Fatima – Den Haag – 05-01-2021

Miriam is een gezellig lieve leuke meid.
Zorgzaamheid voor mijn andere 3 kinderen ook heel goed.
Beoordeling voor Mariam en Kraamzorg So Cute = 10😍

Priscilla – Krimpen a/d IJssel – 28-12-2020

‘Top organisatie en hele lieve kraamverzorgster’

Pembe – Schiedam – 23-12-2020

Ik geef de kraamverzorgster en de kraamzorgorganisatie een 9. Ik geef nooit een 10. Maar ik zal jullie zeker aanraden. Zeer goede service van de kraamverzorgende als vanuit de kraamzorgorganisatie. Ga vooral zo door!!!💪

Amira – Den Haag – 31-12-2020

Ik heb een fijne, rustige kraamtijd gehad met kraamverzorgende Merve. Naast de zorg voor mij en de baby, heeft ze ook veel gezorgd voor mijn andere zoon.
Bedankt!

Nazli – Schiedam – 29-11-2020

Ben zéér tevreden en blij dat ik jullie gekozen!
Beoordeling voor de kraamverzorgster en Kraamzorg So Cute is 10!

Samira – Rotterdam – 24-11-2020

Ik ben zeer tevreden over de zorg die ik heb gekregen.

Melisa – Rotterdam – 28-11-2020

Ik ben zeer tevreden over jullie
Beoordeling = 10!

Yoelle – Den Haag – 11-12-2020

Het was gezellig en laagdrempelig.
Heb van mijn kraamtijd kunnen genieten!

Patricia – Maasland – 07-12-2020

Ik ben tevreden.
Voldeed aan mijn eisen.

Linda – Den Haag – 23-10-2020

Ik ben zeer tevreden over Kraamzorg So Cute. Wat een lieve en zorgzame mensen. Ik had een hele lieve kraamverzorgster en een stagiaire. Ze waren er echt voor die kleine jongen en mij. Overal werd ik mee geholpen en als hun iets extra’s konden doen dan deden ze dat. Ik raad daarom Kraamzorg So Cute echt aan bij toekomstige moeders.

Sermin – Schiedam – 29-11-2019

Wij zijn ontzettend zo blij met onze kraamverzorgende Fatma ❤️ Wij worden verwend en de verzorging is ver boven onze verwachtingen. We leren een ritme om mijn tweelingen te verzorgen dankzij onze kraamverzorgende Fatma. Als je als een prinses behandeld wilt worden moet een zwangere vrouwen zich zeker aanmelden bij Kraamzorg So Cute.

Nagihan – Rotterdam – 14-10-2020

Dankzij de fijne en professionele zorg bij Kraamzorg So Cute hebben wij onze kraamweek heel fijn ervaren. De kraamverzorgsters hielden heel goed rekening met onze persoonlijke wensen. Ze hebben ons goed op weg geholpen.. We hadden zeker niet beter kunnen wensen.. De kraamverzorgsters waren vertrouwelijk, empathisch en vakbekwaam. Ik zou iedereen in mijn omgeving deze dames aanraden. Zij doen hun werk vol passie en dit hebben zij in een week duidelijk overgebracht. Niet alleen ons pas geboren baby maar ook volle aandacht voor onze overige kinderen. Al met al zeer positief ervaren.

Hasret – Vlaardingen – 10-03-2020

Ik heb de zorg van Mariam als heel prettig ervaren. Zij heeft mij goed begeleid en ik vind het jammer om afscheid te moeten nemen💖

Noussaiba – Amsterdam – 25-10-2020

Zeer behulpzaam en deskundig. Veel geleerd en tot rust gekomen in mijn kraamperiode!

Aysel – Schiedam – 15-10-2020

Super tevreden!

Ouhiba – Rotterdam – 14-09-2020

Zeer prettige kraamhulp. Professioneel en liefdevol naar mijn baby. Weet kennis goed en begrijpelijk over te dragen. Fijn dat er zorg op maat wordt geleverd. We hebben een fijne kraamtijd gehad!

Ciska – Den Haag – 22-07-2020

Kraamzorg So Cute