fbpx

Over ons

Kraamzorg So Cute

Kraamzorg So Cute is een jong, dynamisch kraamzorg onderneming gevestigd in Den Haag en Rotterdam. Onze doelstelling is om de periode na de bevalling zo goed mogelijk te laten verlopen voor aanstaande ouders. Hierdoor werken wij alleen met gemotiveerd en gediplomeerd personeel met ervaring.

Missie

Nadat jij hebt besloten om een overeenkomst met kraamzorg So Cute aan te gaan zorgen wij ervoor dat jij en je baby de beste zorg zullen krijgen. Kraamzorg So Cute is toonaangevend en levert de beste kraamzorg in de keten van geboortezorg in Zuid – Holland, waarbij de nadruk ligt op jouw wensen en jouw gevoel.

Visie

Kraamzorg So Cute is zich er van bewust dat elke zwangere de beste zorg verwacht voor en na de bevalling. Wij richten dan ook onze gehele bedrijfsactiviteiten op het aanbieden van de beste zorg voor moeder en baby. Hierbij dragen de medewerkers van kraamzorg So Cute bij aan het succes van onze onderneming. Wij hechten enorm veel waarde aan het potentieel van onze klanten en medewerkers. Hierbij zullen klant en medewerker elkaar dan ook moeten respecteren op het gebied van cultuur, geloof en/of gewoontes. Hierin staan veiligheid, betrokkenheid, openheid en betrouwbaarheid centraal

Kwaliteit

Bij kraamzorg So Cute draait alles om de persoonlijke wensen van de klant. Daarom kan de klant grote verwachtingen hebben van onze werknemers. Een aantal sterke punten van onze medewerkers zijn:

  • Vriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Betrokkenheid
  • Professionaliteit
  • Inlevingsvermogen
  • Integer

Bovengenoemde zijn maar een aantal eigenschappen om op te noemen. Dienstverlening van kraamzorg So Cute is er op gericht om een plezier te maken van je kraamtijd. Hierin staan jou wensen en verwachtingen centraal.

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen houden wij ons aan de strikte regels en richtlijnen van de zorgsector. Bij alles wat wij doen, heeft kwaliteit de hoogste prioriteit. Hiervoor zijn wij dan ook in het bezit van het HKZ kwaliteitscertificaat. Bovendien zijn alle medewerkers getraind en in het bezit van het certificaat Zorg voor Borstvoeding. Na de bevalling zullen onze medewerkers hun best doen om de borstvoeding te laten slagen.

In korte tijd hebben wij als onderneming diverse certificaten en diploma’s binnen weten te halen om jou en je baby de beste zorg te kunnen leveren.

Zorggarantie

Als snelgroeiende en flexibele kraamzorgorganisatie bieden wij je uiteraard zorggarantie. Dit betekent dat je onder alle omstandigheden op de beste kraamzorg kunt rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek. Daarnaast werken wij ook met diverse ZZP’ers om te voorkomen dat wij geen kraamzorg kunnen verlenen. Dit biedt de klant garantie dat zij zorg zal krijgen na de bevalling.