Kraamzorg So Cute zet zich dagelijks in voor de beste zorg!

Over Kraamzorg So Cute

Kraamzorg So Cute is een jonge en dynamische kraamzorgorganisatie. In 2018 is So Cute opgericht door Funda Yilmaz en Eyup Car. Samen heeft het stel twee jonge kinderen waardoor ze zich volledig kunnen verplaatsen in de mooie maar ook spannende tijden die de zwangerschap en geboorte met zich meebrengen. De zorgachtergrond van Funda en de ondernemende visie van Eyup hebben er voor gezorgd dat de organisatie in de afgelopen jaren snel is gegroeid.

Met een multicultureel personeelsbestand kunnen wij zorg leveren in diverse talen. Zo zijn wij er ook voor gezinnen die te maken hebben met een taalbarrière. Respect voor iedereen, ongeacht geloof en leefwijze is een belangrijke pijler binnen onze organisatie. Wij vinden het belangrijk om een veilige omgeving te creëren waarbij zowel onze medewerkers als onze cliënten elke dag het beste uit zichzelf kunnen halen.

Funda: “Ons motto is méér dan zorg alleen. We vinden het belangrijk om naast het leveren van de beste zorg voor moeder en baby ook klaar te staan voor de rest van het gezin. Wij leveren altijd zorg op maat want elk gezin is uniek. Onze medewerkers staan erom bekend dat ze altijd net dat stapje extra zetten voor de persoonlijke wensen van onze cliënten.”

 

Eyup: “We zijn een multiculturele organisatie en daar zijn we trots op. We zijn allemaal verschillend en brengen onze eigen specialiteiten mee binnen het bedrijf. Samen staan we sterk.“

 

 

Chat openen
Hallo🙌
Waar kunnen we je mee helpen?
Kraamzorg So Cute