Spoed? Bevallingslijn: 06 40 15 31 89

  Advies? (010) 230 67 20

Kraamzorg so cute banners3

Kraamzorg

Een fijne start voor jou en je baby, dat is waar onze kraamverzorgenden zich dagelijks met hart en ziel voor inzetten. Wij zorgen dat alles goed geregeld is, zodat jullie volledig kunnen genieten van de eerste momenten samen als nieuw gezin. Hierbij vinden we jouw persoonlijke wensen en verwachtingen heel belangrijk. In de kraamweek leren we je alles wat je moet weten om aan het einde van de periode zelfverzekerd in je nieuwe rol als ouder te staan. Ook je partner en eventuele andere kinderen worden als jij dat wilt actief bij de zorg betrokken.

De kraamverzorgende werkt nauw samen met de verloskundige. In veel gevallen is de kraamverzorgende ook tijdens de bevalling aanwezig om jou en de verloskundige te ondersteunen en te helpen waar mogelijk.

Hartverwarmende zorg

Wij leveren zorg vanuit ons hart. We begrijpen als geen ander dat je in deze periode iemand nodig hebt die begrijpt dat deze mooie en spannende periode ook zorgen met zich mee kan brengen. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je twijfels weg te nemen. Onze medewerkers beschikken allemaal over veel ervaring en enthousiasme, maar vooral ook over liefde voor de zorg en onze cliënten.

We zijn er voor iedereen

Elke zwangerschap en geboorte is uniek. Wij vinden het daarom belangrijk om de zorg zo veel mogelijk af te stemmen op jouw wensen en verwachtingen. Wij realiseren ons goed dat we aanwezig zijn in jouw persoonlijke leefruimte, met jouw baby en jouw familie. Wij omarmen alle culturen en zullen er alles aan doen om zoveel mogelijk rekening te houden met jullie leefwijze en gewoontes. Kraamzorg So Cute levert zorg in verschillende talen.

Je kunt je bij ons op elk moment van je zwangerschap aanmelden voor kraamzorg. Ga direct naar onze aanmeldpagina om je in te schrijven!

Chat openen
Hallo🙌
Waar kunnen we je mee helpen?