Kraamzorg so cute banners3

Kraamzorg

  • Zorg voor het hele gezin
  • Aandacht voor jouw wensen en verwachtingen
  • Opstart zorg ook in de avonduren
  • Vast aanspreekpunt (zorgconsulent)
  • Multicultureel personeelsbestand
  • Kraamzorg in diverse talen
  • Veel info & tips in je eerste week
  • Prénatal waardebon t.w.v. € 75,-

Een fijne start voor jou en je baby, dat is waar onze kraamverzorgenden zich dagelijks met hart en ziel voor inzetten. Wij zorgen dat alles goed geregeld is, zodat jullie volledig kunnen genieten van de eerste momenten samen als nieuw gezin. Hierbij vinden we jouw persoonlijke wensen en verwachtingen heel belangrijk. In de kraamweek leren we je alles wat je moet weten om aan het einde van de periode zelfverzekerd in je nieuwe rol als ouder te staan. Ook je partner en eventuele andere kinderen in het gezin worden actief bij de zorg betrokken.

De kraamverzorgende werkt nauw samen met de verloskundige. In veel gevallen is de kraamverzorgende ook tijdens de bevalling aanwezig om jou en de verloskundige te ondersteunen en te helpen waar mogelijk.

Zorg vanuit ons hart

Wij leveren zorg  vanuit ons hart. We begrijpen als geen ander dat je in deze periode iemand nodig hebt die begrijpt dat deze mooie en spannende periode ook zorgen met zich mee kan brengen. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je twijfels weg te nemen. Onze medewerkers beschikken allemaal over veel ervaring en enthousiasme, maar vooral ook over liefde voor de zorg en onze cliënten.

We zijn er voor iedereen

Elke zwangerschap en geboorte is uniek. Wij vinden het daarom belangrijk om de kraamzorg zo veel mogelijk af te stemmen op jouw wensen en verwachtingen. Wij realiseren ons goed dat we aanwezig zijn in jouw persoonlijke leefruimte, met jouw baby en jouw familie. Wij omarmen alle culturen en zullen er alles aan doen om zoveel mogelijk rekening te houden met jullie leefwijze en gewoontes. Kraamzorg So Cute beschikt over een multicultureel personeelsbestand en kan zorg leveren in diverse talen.

Wij kunnen momenteel kraamzorg leveren in de volgende talen: Nederlands, Turks, Engels, Arabisch, Berbers, Frans en Duits.

Zorggarantie

Als snelgroeiende en flexibele kraamzorgorganisatie bieden wij je uiteraard zorggarantie. Dit betekent dat je onder alle omstandigheden op de beste kraamzorg kunt rekenen, ook in de vakantieperiode of tijdens een onverwachte geboortepiek. Daarnaast werken wij ook met diverse ZZP’ers om te voorkomen dat wij geen kraamzorg kunnen verlenen. Dit biedt jou garantie op zorg na je bevalling.

Je kunt je bij ons op elk moment van je zwangerschap aanmelden voor kraamzorg. Ga direct naar onze aanmeldpagina om je in te schrijven!

 

Chat openen
Hallo🙌
Waar kunnen we je mee helpen?
Kraamzorg So Cute