Spoed? Bevallingslijn: 06 40 15 31 89

  Advies? (010) 230 67 20

Algemene voorwaarden

Algemene landelijke leveringsvoorwaarden

Kraamzorg So Cute hanteert de algemene (landelijke) leveringsvoorwaarden voor de kraamzorg van branchevereniging Bo Geboortezorg. De algemene voorwaarden worden digitaal verstrekt bij bevestiging van je inschrijving. Ook kun je de algemene voorwaarden online inzien: Algemene-voorwaarden-Kraamzorg-2018

Aanvullende algemene voorwaarden Kraamzorg So Cute

Als aanvulling op de landelijke voorwaarden die door de branchevereniging zijn opgesteld hebben wij aanvullende voorwaarden opgesteld specifiek voor Kraamzorg So Cute. Zo hebben we onder andere diverse voorwaarden opgenomen om er voor te zorgen dat we onze medewerkers veilige en prettige werkomstandigheden kunnen bieden. Daarnaast vind je hier ook onze annuleringsvoorwaarden terug. De aanvullende algemene voorwaarden worden verstrekt bij bevestiging van je inschrijving en is ook online in te zien: Aanvullende algemene voorwaarden 2023.

Actievoorwaarden

Wij bieden onze cliënten een Préntal cadeaubon t.w.v. €75,- euro aan na afronding van de kraamperiode. Daarnaast organiseren wij regelmatig leuke acties via onze social media kanalen. De geldende actievoorwaarden kun je hier online inzien: Actievoorwaarden 2021 .

Chat openen
Hallo🙌
Waar kunnen we je mee helpen?